Hemelen

Marion Pauw Hemelen

'Een spannende whodunit die tot de laatste bladzijde verrast. Een thriller om op te hemelen.’ **** NRC HandelsbladHemelen is een literaire thriller van thrillerschrijfster Marion Pauw. Het boek bevat naast spanning, ook een goede dosis humor die aan een film van Woody Allen doet denken. 

Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten en geniet op zesenzeventigjarige leeftijd nog volop van een hedonistische levensstijl. Zijn drie volwassen kinderen uit twee huwelijken kampen nog iedere dag met de gevolgen van hun traumatische jeugd. Als hun vader dan ook nog in rap tempo het familiekapitaal erdoorheen jaagt in luxebordelen, kunnen zijn kinderen maar tot één conclusie komen: het wordt tijd dat pa gaat hemelen.

Marion Pauw is bekend van de thrillers Drift, Daglicht, Zondaarskind en Jetset, en haar roman De wilden. De thrillerschrijfster schrijft het geschenkboekje voor de Maand van het Spannende Boek 2015. Haar boek Daglicht is succesvol verfilmd met Angela Schrijf, Fedja van Huêt en Monique van de Ven.

Bestel Hemelen bij onze webshop Boekenwereld.com:
Direct Bestellen Bestel dwarsligger

Specificaties

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Bindwijze: Paperback / softback
  • Omvang: 288
  • ISBN: 9789026330469
  • Prijs: € 12,50
  • Gepubliceerd: 15-05-2015

Leesvoorbeeld

Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

**** Een spannende whodunit die tot de laatste bladzijde verrast. Een thriller om op te hemelen.’  - NRC Handelsblad
‘Een fijne thriller die ongedwongen themas als jaloezie, verraad en buiten het potje pissen aanstipt. Dat doet Marion Pauw met een dosis humor waar je u tegen zegt.’  - Dagblad de Limburger
‘Opnieuw een ijzersterk verhaal.’  - Algemeen Dagblad
‘Pauw zet de personages stuk voor stuk raak neer en weet de spanning goed vast te houden.’  - Opzij

‘De vele manieren waarop deze Willem, Lot en Marloes er van Pauw van langs krijgen in deze gitzwarte comedy of errors, doet hardop lachen. ’ - NRC Handelsblad