Jetset

Marion Pauw Jetset

‘Meerdere hoogtepunten van schandalig genot.’ – de VolkskrantDe thriller Jetset van thrillerschrijfster Marion Pauw is een klassieke whodunit, een moderne Agatha Christie. 

Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe vriendin uit om een week met hem op een luxueus jacht door het Caribisch gebied te varen. Als hij op de tweede dag dood wordt aangetroffen, blijkt dat iedere gast wel een motief heeft om hem te vermoorden.

Marion Pauw is bekend van de thrillers Drift, Daglicht, Zondaarskind en Jetset, en haar roman De wilden. De thrillerschrijfster schrijft het geschenkboekje voor de Maand van het Spannende Boek 2015. Haar boek Daglicht is succesvol verfilmd met Angela Schrijf, Fedja van Huêt en Monique van de Ven.

Bestel Jetset bij onze webshop Boekenwereld.com:
Direct Bestellen Bestel dwarsligger

Specificaties

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Bindwijze: Paperback / softback
  • Omvang: Onbekend
  • ISBN: 9789026330452
  • Prijs: € 12,50
  • Gepubliceerd: 15-05-2015

Leesvoorbeeld

Lees hier het eerste hoofdstuk

Quotes

‘Het goede van Jetset is de verve en het overduidelijke plezier waarmee Marion Pauw met genreconventies en archetypen jongleert.’ - NRC Handelsblad
‘De spanning én de zon spatten van de pagina’s!’  - AM Magazine
‘Het leuke aan het werk van Marion Pauw is dat zij zichzelf voor ieder boek opnieuw lijkt uit te vinden. Elk boek is anders van toon en speelt zich af in een volkomen ander milieu. InJetset, haar jongste thriller, neemt zij de ‘betere klasse’ op de korrel en doet dat in de stijl waar ooit Agatha Christie het patent op had. Een ouderwetse ‘whodunnit’, op een moderne manier uitgewerkt.’  - Leidsch Dagblad
‘Meerdere hoogtepunten van schandalig genot.’  - de Volkskrant